Slideshow
1. slide
2. slide
3. slide
4. slide
5. slide
5. slide
6. slide
7. slide
8. slide
9. slide
5. slide
5. slide
5. slide
5. slide

Kondicionáló és Fitness Terem

Fitness

Szabadidőközpontunk többféle edzési lehetőséget biztosít, ugyanis az általános kondicionáló gépeken kívül egy külön Fitness termet is kialakítottunk, így az izmok intenzív megmozgatása mellett kardio gyakorlatok, teljes körű kardio edzések is végezhetőek.Fitness termünkben a gépek használatán kívül lehetőséget biztosítunk talajgyakorlat végzésére is. Ehhez Polifoamokat és gimnasztikai labdákat is tudunk adni.

Kondi

Kondicionáló termünkben megtalálhatóak a legkülönbözőbb mozgásformákat elősegítő gépek, a Scott padtól a Kombinált kondicionáló gépeken át, Olimpiai rudat, 13 féle súlyzót és sok egyéb eszközt biztosítunk vendégeink számára.Mindemellett plusz szolgáltatásként kondicionáló és fitness terem felügyeletet biztosítunk. Munkatársaink örömmel segítenek bármely gép programozásában, hogy minden vendégünk személyre szabottan, a neki legmegfelelőbb módon használhassa eszközeinket. Esetlegesen további lehetőség még a személyi edzővel történő gyakorlatok végzése, ehhez mindenképp előzetes egyeztetések szükségesek.

Kondicionáló és Fittness terem szociális részlegei:

1 férfi öltöző
1 női öltöző
Öltözőkhöz tartozó zuhanyzók

Kondicionáló és Fittness Terem Tartozékai:

Fallabda és Bowling

Fallabda

Fallabda pályáink a nyitva tartás bármely szakaszában igénybe vehetőek. Előzetes vagy helyszíni bejelentkezési lehetőség is adott. Fallabda versenyek szervezhetőek, baráti meccsek vagy munkahelyi csapatépítő tréning keretein belüli mérkőzések is lebonyolíthatóak. Kiváló zsírégető mozgásforma a fallabda, más néven squash. Rendszeres mozgásformaként javítja a koordinációs készséget és erőnlétet biztosít a mindennapokban.

Bowling

Bowling pályáink a kikapcsolódás és a szórakozás egyik legkedveltebb formáját nyújtják vendégeink számára. Ez a sport, ez a játék formálja a csapatszellemet, az egyéni ügyességet és vidámságot hoz a mindennapokba. Bowling termünkben elhelyezett asztalok és székek vannak, így a fogyasztani vágyó vendégek vásárolhatnak frissítőt, édességet, ropogtatni valót akár játék közben is. A pálya modern felszereltségének köszönhetően nagyképernyős Tv-ken számoljuk megszerzett pontjaikat, valamint így kísérhetik figyelemmel meccseik állását.

Fallabda terem szociális részlegei:

1 férfi öltöző
1 női öltöző
Öltözőkhöz tartozó zuhanyzók

Bowling és Fallabda Árlista