Slideshow
1. slide
14. slide
2. slide
23. slide
3. slide
77. slide
3. slide
88. slide
3. slide
99. slide
3. slide

Medencék

Tanmedence

Uszodánkban várja az úszni megtanulni vágyókat egy 12 méter hosszú, fokozatosan mélyülő, feszített víztükrű, tanmedence, mely legmélyebb pontján 1.2 méter mély ezáltal kiválóan alkalmas az alapok elsajátítására.

Úszó medence

Úszómedencénk szintén fokozatosan mélyülő, 25 méter hosszú, 4 tansávra osztott, végfalán rajtkővel ellátott, legmélyebb pontján 1,8 méter mély medence. Alkalmas úszás tanulására, versenyek megtartására, felkészülésre, de akár hobby búvárkodásra is.

Az uszoda szociális részlegei:

2 férfi öltöző
2 női öltöző
öltözőkhöz tartozó zuhanyzók
6 db hajszárító

Medencéink alkalmasak:

Úszó tanfolyamokra
Úszóverseny
Ovodáskorúak vízhez szokatására
Hobby Búvárkodáshoz
Szinkronúszó bemutató megtartásához

Wellness

Jakuzzi és Szauna

Igény szerint tartott szauna szeánszainkon relaxálódhatnak, méregteleníthetnek, kikapcsolódhatnak kedves Vendégeink. A különböző felöntések használata szaunamester irányítása alatt vehető igénybe. Lényege, hogy elősegítse a szervezet intenzívebb méregtelenítését azáltal, hogy növelik a páratartalmat és a hőmérsékletet. Előre egyeztetett időpontban masszázs -szolgáltatásunkat is igénybe vehetik.Míg a gyerekek szakképzett oktatótól megtanulják az úszás alapjait, az uszoda térből nyíló Wellness egységünkben található finn szaunában kikapcsolódhatnak a felnőttek.